Wanaka

Jag och B befinner oss nu i Wanaka. Idag är det lite molnigt, men varmt. Igår däremot var det klarblå himmel och 28 grader varmt. Badade och solade lite igår. Man får passa sig dock, ozonskicktet är tunnt!!!! Vi smörjer in oss med solskyddsfaktor 30.
Sedan jag skrev sist så har vi hämtat vår bil, en jucy caravan. En mini-husbil kan man säga. Här bor vi!!!!
Vi startade upp vårt nya bil-liv med att köra till milford sound. Åka på en timmes båtfärd ut på fjorden. Vackert!!! Sedan styrde vi neråt söder till Southland och körde ut med kusten. Såg några sjölejon och gulögda pingviner. Grymt!!! Efter detta har vi kört hit upp till Wanaka. På fyra dar har vi kört runt 120 mil. Nu börjar det kännas rätt bra med vänstertrafiken och även att blinkersen sitter på höger sida om ratten och så vidare ;). Tyvärr har jag svårt att lägga in bilder från telefonen, men bilder läggs ju upp på fb då och då om ni vill kika:) kram på Er!!!!


Routeburn track

Har varit i väg på en tredagars vandring. Fantastiskt fint. Kropparna är rätt möra nu över att ha gått över tre mil med tung packning i omväxlande terräng. Har svårt att ladda upp bilder när jag bloggar från telefonen tyvärr. Nu ska vi hämta vår hyrbil. Ha det gott


RSS 2.0