Hälsovästen

Jag har beställt och fått hem en variant av hälsovästen. Denna ska hjälpa migtill en bättre hållning när jag rider framför allt.
Håller tummarna för att det ska bli bättre:
Det är ju framför allt när jag tycker nåt är svårt eller när jag är väldigt fokuserad som jag lätt sjunker ihop.

Midsommar

Midsommar ute på kusten! Det började med en underbar kväll dagen innan midsommar. En riktig sommarkväll. Jordgubbar och glass på bryggan och sedan en sen liten båttur.
På midsommarafton var vi 12 personer. Hade lite knytkalas och det blev toppen. Sillunch, tårta och grillning och däremellan blev det lekar och "kubb-och-boule"-tunering.
Kanoners!

Måns

Var och tittade på mammas o pappas lilla kattunge Måns! Kan man va sötare! Hon som fött upp Måns har även 3 kattungar till.
Skulle vilja ha hem en jag med...!

Kvällstävling

I onsdags så var jag och pappa i väg på en kvällstävling. Det var över 30 startande. Rekord!!
Kvällen blev lång.
Jag och pappa red fram samtidigt då vi startade efter varann.
Framridningen gick katastrof. Isak var superlarvig och blev skogstokig så fort inte Hrefna var i närheten. Han hade full fokus på allt annat förutom mig.
Trots den sortens framridning så gick första starten bra. Hade valt att rida lätt fyrgång, V5. Tölten var han lite orolig i formen, traven kändes ganska okej, skritten hade han bra övertramp men var lite ofokuserad och galoppen kändes kanon förutom en felfattning som snabbt korrigerades. Slutpoängen blev 5,8.
För pappa gick det bra. Han ställde upp i T8 (typ lätt tölt) och fick poängen 4,3.
Därefter så provade jag att ställa upp i öppen klass tölt (t1). Vil prova mest för att det är dit jag och Isak strävar till och eftersom detta bara var en skojtävling så är det kul att testa hur det går.
Denna start gick mycket sämre. Väldigt ofokuserad häst och när det är så får han heller inte samt acceleration, vilket behövs då vi ska visade ökat tempo tölt. Fick poängen 5,2, och fick ett kvitto på att ökningarna måste bli starkare.

RSS 2.0